Digitale Beeldbewerking

U kunt bij ons terecht voor:

 • Digitale beeldbewerking
  Wij kunnen uw foto’s nog mooier maken met Photoshop, geef ons je wensen door en wij gaan hier professioneel
  mee aan de slag. Wij passen o.a. de kleuren aan, verscherpen de foto, veranderen de belichting, wijzigen de uitsnede, vervagen de achtergrond of eventueel een compleet andere achtergrond.
  Ook een collage maken van verschillende foto’s is mogelijk.
 • Foto van foto
  Laat bij ons een fotokopie maken van uw foto. Bijvoorbeeld van een schoolfoto, of een (oude) foto/pasfoto.
  Met analoge fotografie maakte men vaak maar één afdruk van een foto. Tegenwoordig hebben mensen hier en daar nog wel wat oude foto’s liggen maar zijn de negatieven verdwenen. Een oude foto kan voor iemand ontzettend veel emotionele waarde hebben, en wat is er dan mooier dan een foto van een foto aan iemand te geven.
 • Digitaliseren van foto’s en dia’s
  Heeft u nog oude foto’s en/of dia’s liggen op zolder of in de kast? En wat is het leuk om af en toe deze kostbare herinneringen te bekijken, maar helaas gaat de kwaliteit met de jaren achteruit, zonde!
  Wij kunnen uw foto’s, dia’s en negatieven inscannen met onze professionele scanner zodat u ze nog jaren
  digitaal kunt bewaren.
  Voorkom het verouderingsproces en bewaar ze veilig. Ook voor de volgende generaties.
 • Retouche
  Glamour retouche: Denk hierbij aan het egaliseren van de huid, littekens en oneffenheden weghalen, lichaamscorrectie, kleuren veranderen. Bespreek met ons je wensen en pronk met je bewerkte foto 😉
  Oude/beschadigde foto: In de loop der jaren kan er heel wat gebeuren met uw foto’s, denk aan vervagen, kreuken, scheuren, geel worden etc. Laat uw foto retoucheren bij ons en dan maken wij er weer wat moois van!
 • Vrijstaand maken
  Uw (product)foto’s worden door ons zeer nauwkeurig vrijstaand gemaakt. Hierdoor zijn uw foto’s niet alleen geschikt om voor uw webshop te gebruiken, maar ook voor op groter formaat. Uiteraard kunnen uw beelden van een nieuwe schaduw of spiegeleffect worden voorzien. Voor het loshalen van de achtergrond van complexe objecten of personen gebruiken wij verschillende technieken, zodat uw bewerkte beelden makkelijk op een nieuwe achtergrond geplaatst kan worden.

 

Menu