Helma van Eldik

Gisteren samen met mijn dochtertje van 4 een supergave fotoreportage gemaakt. Het zijn superleuke mensen, ze stellen de kinderen erg op hun gemak dat mama het spannerder vind dan mijn dochtertje zelf. De foto’s zijn prachtig de koffie was lekker. Ik zeg super fotografen!!! ? dank jullie wel opa en oma moesten hun traantjes in bedwang houden.

Romana Lentjes

Super bedrijf, hele vriendelijke mensen. Super foto’s, luisteren echt naar wat jij wilt en als je open staat voor ideeën, geven hun eventueel ook nog suggesties!
Ik kan het iedereen aanraden, gewoonweg geweldig!

Nicky

Vorige week hebben wij hier een new born shoot gedaan van ons zoontje. Foto’s zijn super geworden!
Zeer tevreden over de snelle service en komen hier zeker nog een keer terug.

Fam. van Olderen

Was een fantastische fotosessie met onze hond. Super leuke foto’s geworden en leuk, enthousiaste team en goede kwaliteit. Je krijgt echt kwaliteit voor je geld! Echt een aanrader!

Serina

Yuri heeft één van onze mooiste momenten vast gelegd, onze trouwdag. Ondanks het slechte weer heeft hij er prachtige foto’s van kunnen maken. Precies zoals de dag verlopen is staat vast, mooie foto’s van onze dierbaren, en een fantastisch album gemaakt en een trouwfilm. We hebben een herinnering voor het leven!

Heske

Hallo, Yuri

Bedankt voor het geduld, energie, tijd en het mooie eind- resultaat van de groepsfoto van alle kinderen. Maar Oma(ons mam) zal vast en zeker ontroerd zijn als zij morgen dit als verjaardag cadeau ontvangt.

Hartelijk dank.

Groet,Heske, Cas en Froukje.
PS. je portofolio zegt genoeg, je maakt geweldige foto’s!

Laura

WOW! Wat maak jij geweldige foto’s… i love it

Robin

Afgelopen zondag een workshop gedaan bij Yuri met model en playmate Dominika. We hebben diverse shoots gedaan van fashion tot naakt. Al met al een leuke workshop en weer eea bijgeleerd door uitleg van Yuri.

Edwin & Caroline

Bedankt voor de mooie reportage van onze trouwdag. Gr. Edwin & Caroline

Fam. Janssen

Fotograaf Yuri gevonden via google, we zijn hartstikke blij met het resultaat, en ook nog een hele leuke dag gehad!

!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
Menu