Digitale Beeldbewerking

U kunt bij ons terecht voor:

Digitale beeldbewerking
Wij kunnen uw foto’s nog mooier maken met Photoshop, geef ons je wensen door en wij gaan hier professioneel
mee aan de slag. Wij passen o.a. de kleuren aan, verscherpen de foto, veranderen de belichting, wijzigen de uitsnede, vervagen de achtergrond of eventueel een compleet andere achtergrond.
Ook een collage maken van verschillende foto’s is mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Foto van foto
Laat bij ons een fotokopie maken van uw foto. Bijvoorbeeld van een schoolfoto, of een (oude) foto/pasfoto.
Met analoge fotografie maakte men vaak maar één afdruk van een foto. Tegenwoordig hebben mensen hier en daar nog wel wat oude foto’s liggen maar zijn de negatieven verdwenen. Een oude foto kan voor iemand ontzettend veel emotionele waarde hebben, en wat is er dan mooier dan een foto van een foto aan iemand te geven.
Of u wilt die kleine foto misschien wel juist uitvergroot , wij verkleinen en vergroten alle foto’s in het gewenste formaat en tevens lijsten wij de
foto’s direct mooi voor u in!

 

 

 

 

 

 

 


Digitaliseren van foto’s en dia’s

Heeft u nog oude foto’s en/of dia’s liggen op zolder of in de kast? En wat is het leuk om af en toe deze kostbare herinneringen te bekijken, maar helaas gaat de kwaliteit met de jaren achteruit, zonde!
Wij kunnen uw foto’s, dia’s en negatieven inscannen met onze professionele scanner zodat u ze nog jaren
digitaal kunt bewaren.
Voorkom het verouderingsproces en bewaar ze veilig. Ook voor de volgende generaties.

dia digitaliseren, inscannen, dia, afdruk

 

 

 

 

 

 

 

Retouche
Glamour retouche: Denk hierbij aan het egaliseren van de huid, littekens en oneffenheden weghalen, lichaamscorrectie, kleuren veranderen. Bespreek met ons je wensen en pronk met je bewerkte foto 😉
Oude/beschadigde foto: In de loop der jaren kan er heel wat gebeuren met uw foto’s, denk aan vervagen, kreuken, scheuren, geel worden etc. Laat uw foto retoucheren bij ons en dan maken wij er weer wat moois van!
oude foto herstellen

 

 

 

 

 

 

 

 

VHS videoband naar DVD 
Bewaar het verleden en laat nu uw video banden digitaliseren! (voor het te laat is, de levensduur van een vhs tape is 25 jaar)
Wij zetten uw oude videobanden met professionele apparatuur over naar DVD of digitaal bestand.
Zodat u nog jaren plezier heeft van uw kostbare momenten op video!

vhs naar dvd

 

 

 

 

 

 

 

Vrijstaand maken
Uw (product)foto’s worden door ons zeer nauwkeurig vrijstaand gemaakt. Hierdoor zijn uw foto’s niet alleen geschikt om voor uw webshop te gebruiken, maar ook voor op groter formaat. Uiteraard kunnen uw beelden van een nieuwe schaduw of spiegeleffect worden voorzien. Voor het loshalen van de achtergrond van complexe objecten of personen gebruiken wij verschillende technieken, zodat uw bewerkte beelden makkelijk op een nieuwe achtergrond geplaatst kunnen worden.
foto vrijstaand maken, packshot

 

!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
Menu